Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

bObles Tumlesten

Ingen forhindringsbane uden trædesten, der gør banen ekstra lang og udfordrende. Når du køber en pakke Bobles tumlesten, får du seks eller otte forskellige størrelser.

bObles Tumlesten - styrk motorikken

Der er næsten ikke den form eller det dyr, som bObles ikke har i deres sortiment. Deres tumleunivers består nemlig både af vippende elefanter, takkede krokodiller og bløde donuts. Fælles for dem alle er, at de er med til at træne motorikken og stimulere sanserne. Særligt er de farverige bObles tumlemøbler sjove at lave forhindringsbaner med. Alle møblerne kan bruges, og ingen Nogle af sættene indeholder både flade og buede trædesten, andre indeholder kun tumlesten med rundinger. Uanset hvad I vælger, er de sjove at lege med og lege på. Særligt er de med til at styrke balancen, og dét er en god ting at træne! 

Træn fødderne

BObles’ tumlemøbler er designet i samarbejde med fysioterapeuter, hvorfor de hver især er gode at træne motorikken på. Tumlestenene udfordrer balancen, og har du eller dit barn tendens til en flad forfod, kan det være en rigtig god idé at styrke fødder og balance på trædestenene fra bObles. De er også anvendelige når den medfødte gribefunktion i fødderne skal trænes. Netop denne funktion kan vi nemlig godt glemme at træne, og her er tumlestenene et godt værktøj til at komme i gang igen. De buede tumlesten kan også vendes på den runde side, så I sammen med jeres børn kan træne balancen på en sjov og udfordrende måde. Denne form for balancetræning styrker desuden også kropsholdningen.

Et kraftigt og slidstærkt materiale

Alle produkterne fra bObles er fremstillet i det kraftige EVA-skum. Det er helt uden skarpe kanter, og er derfor 100% hus- og børnevenligt. Skummet er også utrolig stærkt og holdbart, hvorfor bObles’ fine tumlemøbler har en rigtig lang levetid. Desuden er det nemt at rengøre under bruseren og helt fri for ftalater – og så bliver det ikke meget bedre!

To forskellige pakker

Pakkerne med de buede tumlesten fra bObles, indeholder i alt seks forskellige trædesten. Deres mål er som følger:

  • De to store måler 15 x 7,5cm
  • De fire små måler 11 x 5,5 cm

Vælger I en af pakkerne med både buede og flade tumlesten, får I otte forskellige slags. De har følgende mål:

  • De største tumlesten måler 4 x 24 cm
  • De mindste måler 4 x 11 cm

Uanset hvilken pakke I vælger, er der rig mulighed for sjov leg og træning af motorikken! Har I spørgsmål til tumlestenene, eller er I i tvivl om, hvilken pakke I skal vælge, så kontakt os gerne. Vi står altid klar med et godt råd en hjælpende hånd.