Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Brio Alle varer

Velkommen til en verden fuld af fantasifuld leg. BRIO togbane er verdenskendt for den gode kvalitet og skønne legeværdi. Men BRIO er meget mere end tog og togtilbehør.

BRIO trælegetøj.

Velkommen til en verden fuld af fantasifuld leg. BRIO togbane er verdenskendt for den gode kvalitet og skønne legeværdi. Men BRIO er meget mere end tog og togtilbehør.

BRIO babylegetøj er også en stor del af BRIOs dna. Her kan du få det populære babylegetøj i form af rangle bjældeskralde i forskellige farver. Der er BRIO biler, og gåvogne ikke mindst. BRIO gåvogn findes i de to gode gamle klassiske farver, nemlig rød og sort. BRIO gåvogn er en populær dåbsgave til både drenge og piger.

BRIO hunden - Den perfekte gave til barnedåb

En anden populær dåbsgave er den ikoniske BRIO hund - også kaldet BRIO dachsie eller BRIO gravhund. Den smukke sorte gravhund med bevægelige ører og strittende hale er en kendt figur i mange familier. BRIO hund fås i lille og stor - du kan også få gravhunden som køredyr.

BRIO legekøkken er kendt og elsket af børn i generationer. Det lette og stilrene legekomfur kan stå alle steder i hjemmet. Særligt det hvide BRIO legekøkken er populært, da det passer ind i de lyse køkkener vi har idag. Også det røde BRIO komfur passer godt ind i de danske hjem.

BRIO remise er en populær gaveide til tog-entusiaster. Her kan mange af BRIO togene stå natten over, indtil køreplanen starter op igen lørdag morgen. Der findes i det hele taget meget tilbehør til BRIO togbane. Både BRIO tog, og BRIO tog tilbehør er kompatibelt med andre togskinner - men BRIO togskinnerne er nu de bedste, hvis du spørger os.
 
Trælegetøj fra BRIO er generelt i høj kurs, både i hjemmet og i daginstitutioner. Den høje kvalitet, gør at trælegetøj er robust og kan klare de knubs og indimellem hårdhændede behandlinger vores børn udsætter det for.

BRIO trælegetøj er FSC certificeret, hvilket betyder at der under produktionen ikke fældes mere træ, end skoven selv kan reproducere. Arbejderne har ordentlige forhold, uddannelse og lønninger.