Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

BRIO Brandmand

BRIO togbaner med Brandmandstema. Rescue World kaldes BRIO brandmands serie også. Med BRIO rescue serien kan dit barn samle en kæmpestor togbane med alt hvad der hører til at være brandmand.

BRIO Brandmand - ud og slukke ild

I BRIO brandmands serien fås både brandstation, redningshelikopter og redningsbåd. En rigtig brandstation har selvfølgelig også en brandbil og et redningstog.

BRIO Brandmandstema kan selvfølgelig kombineres med alle de øvrige BRIO Togbaner. Det er det der er så fantastisk ved legen med BRIO tog. Du kan udbygge togbanen i det uendelige. Byg en hel by med BRIO togbaner. BRIO byen skal selvfølgelig have sin egen brandstation og der skal også være en BRIO redningsstation i bjergene.
 
Flere af køretøjerne i BRIO Brandmandstema har udrykningslyde og blå blink. Det gør legen med BRIO togbaner så meget sjovere, når der også kommer de rigtige lyde og lys.
 
BRIO brandstation har sej rutsjebane til de 2 brandmænd der følger med. Der er masser af leg og sjov læring i BRIO togbaner. Udover at styrke dit barns finmotorik, er legen med BRIO også fremmende for både sociale evner og indlevelse i fantasileg.