❄️ Februar udsalg - Spar op til 60 % | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

BRIO Klassikere

BRIO klassikere er de BRIO produkter vi alle er vokset op med. Her finder du legetøj som aldrig går af mode.

Det er den lille fine bjældeskralde vi holdt i hånden og forundredes over hvordan klokken var kommet ind i. Det er den røde BRIO gåvogn som vi lærte at gå sammen med, BRIO Hammerbrættet som vi hamrede og bankede på til vores forældres store underholdning og selvfølgelig BRIO komfuret, som vi lavede alle de fantasifulde madretter på. Og så er det BRIO Labyrint spillet, som vi konkurrede om at blive allerbedst til.

Det er hvad BRIO klassikere er for os - essensen af barndommens legetøj.

BRIO er mere end togbaner

Selvom de fleste husker BRIO for togbaner fra barndommens leg så står mærket for meget mere end det. Der er tale om trælegetøj i højeste kvalitet og med tanke for at legetøj skal være udviklende og stimulerende. Her er lagt vægt på legetøj i stærke farver som tiltrækker børnenes opmærsomhed og hjælper dem til at udvikle sanserne. Fælles for alt legetøjet er, at det er CE godkendt, FSC certificeret, i hvert fald når det gælder trælegetøjet, og så er det alderssvarende. En puttekasse passer f.eks. til en barn på 12 måneder, fordi det er her børnene begynder at kunne og bør begynde at lære hånd- og øjekoordinering. 

I vores showroom i Kastrup har du mulighed for at komme og se legetøjet inden du køber det. Vi har massevis af BRIO på lager altid, og vi hjælper gerne med at finde på de perfekte julegaver til børn på 1 år og opefter.

Legebutikken og BRIO

Et kærlighedsforhold som har været siden Legebutikken.dk startede op. Klassiske produkter fra BRIO er legetøj som vi til enhver tid kan stå inde for. BRIO går ikke på kompromis for trends, men tager udgangspunkt i børnenes udvikling med leg. Det er en forudsætning for den gode udvikling hos et barn, at læringen leges ind. Det gælder både i de stille lege og i de vilde lege. Der skal være styr på både det finmotoriske og det grovmotoriske hos børnene for at de kan lære, og med det klassiske trælegetøj fra BRIO er der altid elementer af læring tilstede.

Og noget af det vi sætter mest pris på ved BRIO er at legetøjet er solidt og kan holde til at blive leget med. I flere generationer endda. Ofte fortæller vores kunder at de stadig har deres eget legetøj liggende derhjemme til glæde for børnebørnene som er på besøg, og det bekræfter os i at BRIO er og bliver ved med at være et af vores favoritmærker her hos Legebutikken.dk