Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Pigefødselsdag

Find alt det fine pynt du har brug for til pigefødselsdagen her.

Her er alt fra fine ting til fødselsdagsbordet til flagranker, prinsessekroner og skønne papir pompom'er.

Pynt til børnefødselsdagen behøver slet ikke at være overdrevet. Man kan sagtens nøjes med at peppe bordet lidt op med en pakke fine servietter eller fine papkrus. Se udvalget herunder som grundet farverne nok appellerer mest til pigerne.

Pynt det fineste fødselsdagsbord til din datters fødselsdag. Med ganske få elementer kan du også dække et fødselsdagsbord til en pigefødselsdag som ser ud som dem man ser i bladene.

Start med at sætte tallerkener på bordet og se hvad du har i hjemmet at gøre godt med. Har du f.eks. ikke glas nok, så køb en pakke engangskrus i en frisk farve som kan pifte bordet lidt op. Køb servietter der matcher enten tallerken eller kop, og så har du faktisk allerede skabt farvetemaet for festen.

Prøv evt at dække et helt hvidt bord og slut af med at sætte en farverig festhat på tallerkenen som det eneste bordpynt. Det er en super fin og enkel måde at pynte op til børnefødselsdagen på. Mere skal der faktisk ikke til.

Man kan også pynte op med lyserøde balloner som børnene kan få med sig hjem efter festen, eller som man kan bruge til ballondans, som er en hyggelig aktivitet som man kan udføre til en børnefødselsdag.

Brug et flagbanner til at pynte op med i rummet. En flagranke kan få selv det kedeligste rum til at se enormt festligt ud og det kan bruges år efter år his man blot passer på det. Flagguirlander fås både i pap og stof og mange forskellige prisklasser.

Som aktivitet til en børnefødselsdag kan man også lade børnene pynte fødselsdagsbordet sammen. Stil servietter, glas og pynt frem og lad barnet selv pynte op til deres egen plads eller til sidemanden. En super hyggelig aktivitet som hurtigt får fødselsdagen igang.