Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Babyshower

Find sødt pynt til Babyshower festen i lyserødt og lyseblåt

Her finder du pynt og engangsservice i lyseblå og lyserøde farver som er perfekte til en Babyshower fest.

Balloner, Pompom'er, tallerkener, kopper og flagranker er bare noget af det pynt som kan bruges til den hyggelige Babyshower dag som en heldig kommende mor skal forkæles med.

Kender man ikke kønnet på babyen, kan man blande farverne eller tage udgangspunkt i den sorte og hvide konfetti serie, som er neutral men ganske festlig i udtrykket.

Hvad laver man til et Babyshower?

Konceptet babyshower er måske nyt i Danmark men faktisk stammer begrebet helt tilbage fra 1800-tallet. Ideén var at give den gravide kvinde en hjælpende hånd med at skaffe de ting som hun kunne få brug for når barnet kom til verden.

I dag er der knap så meget fokus på udstyret, men i stedet lægges der op til en hyggelig dag med veninderne hvor mor forkæles og hvor der er tid til, måske for sidste gang i en periode, at ses og hygge sig uden børn.

Babyshower arrangeres oftest af en god veninde og fastsættes som regel ca 2 måneder før terminen. SÅ er der størst sandsynlighed for at den kommende mor har god energi til at deltage og samtidigt er der ikke gået alt for meget barsel i den endnu.

En stor del af et Babyshower er pynten, som symboliserer hvormeget både veninderne, familiens kvindelige medlemmer og måske naboekonerne glæder sig til at den lille ny kommer til verden.

Et babyshower behøver ikke være en dyr affære eller besværlig. Køb engangstallerkener og bordpynt der matcher. Et par søde balloner til babyshower kan også pynte fint op. Bed gæsterne om at tage lidt med til en fælles brunch eller bag en kage. Det kan kun blive en hyggelig dag når pigerne er samlet til at hygge om den kommende mor.

Leg et par sjove selskabslege, hvor man f.eks. skal gætte omkredsen på mors gravide mave, eller lav en pulje omkring terminsdatoen hvor alle lægger 5 kroner.

Gaverne til en babyshower behøver bestemt heller ikke være dyre. Det kan være én stor samlet barselsgave som alle har givet lidt til, eller små hyggelige gaver som forkæler moren, f.eks. thé, chokolade eller andet godt til ganen.